Hello Experts,
I am trying to replicate the production webtop on my local machine. I am getting this following error while invoking the custom import action.
I am not able to locate what exactly I am missing. Following is the stack trace for the error.
Please help.
invokeMethod() failed while calling: onImportListener
Action service: Not all required args are provided for action 'customimportaction'. Expected 'objectId' argument is missing
After closing this window, press the Refresh or Reload button on your browser to continue.
Stack Trace:
com.documentum.web.formext.action.RequiredArgumentException: Action service: Not all required args are provided for action 'customimportaction'. Expected 'objectId' argument is missing
at com.documentum.web.formext.action.ActionService$ActionDef.filterArgs(ActionService.java:1101)
at com.documentum.web.formext.action.ActionService.execute(ActionService.java:620)
at com.documentum.web.formext.action.ActionService.execute(ActionService.java:326)
at com.documentum.web.formext.action.ActionService.execute(ActionService.java:85)
at com.bayer.ast.customimport.CustomImportListener.onImportListener(CustomImportListener.java:50)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
at com.documentum.web.form.FormProcessor.invokeMethod(FormProcessor.java:1630)
at com.documentum.web.form.FormProcessor.invokeMethod(FormProcessor.java:1484)
at com.documentum.web.form.FormProcessor.fireActionEvent(FormProcessor.java:1300)
at com.documentum.web.form.RecallOperation.execute(RecallOperation.java:101)
at com.documentum.web.form.FormProcessor.processAction(FormProcessor.java:110)
at com.documentum.web.form.FormAction.processAction(FormAction.java:107)
at com.documentum.web.env.WDKController.doStartRequest(WDKController.java:191)
at com.documentum.web.env.WDKController.processRequest(WDKController.java:92)
at com.documentum.web.env.WDKController.doFilter(WDKController.java:83)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206)
at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233)
at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:175)
at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128)
at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102)
at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109)
at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286)
at org.apache.coyote.http11.Http11Processor.process(Http11Processor.java:844)
at org.apache.coyote.http11.Http11Protocol$Http11ConnectionHandler.process(Http11Protocol.java:583)
at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
Thank you
Alpa