Error installing Process Engine 7.1

edited May 12, 2014 in Documentum

Hi,

we are trying to deploy manually xCP21. platform.

We already installed on the same machine (windows Server 2008 R2)

Content Serve 7.1 (Folder: c:\documentum)

Thumbnail Server 7.1

DIS 7.1

xCP viewer Service 7.1

xPlore 7.1

CIS 7.0

ADTS 7.1 (Folder: c:\programs\documentum\cts)

Installing Process Engine 7.1, it seems that the JBOSS of CTS is used instead of the JBOSS Of the Content server. How can I modify the initial value of the process installation ? Below errors are raised:

07:58:59,552  INFO [Thread-17] com.documentum.install.pe.installanywhere.actions.PEInitializeSharedLibrary - Done InitializeSharedLibrary ...

07:58:59,646  INFO [Thread-22] com.documentum.install.appserver.jboss.JbossApplicationServer - setJboss sharedDfcLibDir is:C:\Programs\Documentum\cts\Shared

07:58:59,646  INFO [Thread-22] com.documentum.install.appserver.jboss.JbossApplicationServer - getFileFromResource for templates/appserver.properties

07:58:59,708  INFO [Thread-22] com.documentum.install.appserver.jboss.Jboss510ApplicationServer - setJboss sharedDfcLibDir is:C:\Programs\Documentum\cts\Shared

07:58:59,708  INFO [Thread-22] com.documentum.install.appserver.jboss.Jboss510ApplicationServer - getFileFromResource for templates/appserver510.properties

07:58:59,708 ERROR [Thread-22] com.documentum.install.pe.installanywhere.actions.DiWAPeInitialize - Method Server deployment descriptor does not exist at C:\Programs\Documentum\cts\jboss5.1.0\server\DctmServer_MethodServer\deploy\ServerApps.ear\DmMethods.war\WEB-INF\web.xml. The Content Server may not have been properly installed.

com.documentum.install.shared.common.error.DiException: Method Server deployment descriptor does not exist at C:\Programs\Documentum\cts\jboss5.1.0\server\DctmServer_MethodServer\deploy\ServerApps.ear\DmMethods.war\WEB-INF\web.xml. The Content Server may not have been properly installed.

  at com.documentum.install.pe.installanywhere.actions.DiWAPeInitialize.setWebappMacros(DiWAPeInitialize.java:151)

  at com.documentum.install.pe.installanywhere.actions.DiWAPeInitialize.install(DiWAPeInitialize.java:55)

  at com.zerog.ia.installer.actions.CustomAction.installSelf(DashoA10*..)

  at ZeroGw0.run(DashoA10*..)

07:59:08,552  INFO [AWT-EventQueue-0] com.documentum.install.pe.ui.panels.DiWPPELicenseAgreementPanel - UserSelection: "I accept the terms of the license agreement."

regards,

S. Y.

Best Answer

  • edited May 12, 2014 Accepted Answer

    Hi,

    Any CTS product (ADTS/MTS/AVTS) installation is not supported on the Content Server. You are supposed to install CTS(ADTS in your case) on a separate box. So I would suggest you to first unconfigure and then uninstall ADTS from Content Server and then install PE.

    Secondly, ADTS does not bundle jBoss but bundles Jetty webserver. So the issue is with the DFC installed with CTS on the Content Server machine.

    *setJboss sharedDfcLibDir is:C:\Programs\Documentum\cts\Shared*

    Thanks,

    Nitesh

Answers

  • edited May 12, 2014 Accepted Answer

    Hi,

    Any CTS product (ADTS/MTS/AVTS) installation is not supported on the Content Server. You are supposed to install CTS(ADTS in your case) on a separate box. So I would suggest you to first unconfigure and then uninstall ADTS from Content Server and then install PE.

    Secondly, ADTS does not bundle jBoss but bundles Jetty webserver. So the issue is with the DFC installed with CTS on the Content Server machine.

    *setJboss sharedDfcLibDir is:C:\Programs\Documentum\cts\Shared*

    Thanks,

    Nitesh

Sign In or Register to comment.