Home TeamSite TeamSite, LiveSite and OpenDeploy

TeamSite 16.6.1 installation through GUI

OS - RHEL server release 7.5(Maple)
JAVA - JDK 11.0.5

I am trying to install OpenDeploy Base server on Linux server through GUI. When I am running the installer file I am able to see the window to start the installation but all button text(Cancel, Next) are displaying in weird fornts.
Am I missing any package or configuration?

Please help!

Regards,
Niraj Kumar

Comments

  • Can you post the logs. In the CMD I can see there are errors getting printed. Its mostly may be the case that the relevant supported fonts are missing.

  • Hi Dhruv,

    Thanks for reply!

    In CMD screen, that was output from grep command. They are not errors.
    Do you know which logs to check. I checked installer log and I can't find error inside it.

    Thanks,
    Niraj

  • edited January 6

    Can you post which version of OD are you trying to install? Did you try silent installation. Silent installation is pretty much straight forward for OD and you can complete the installation faster.

    Also, post the screenshot of the terminal without the installer GUI and installer.log

  • OD Version - 16.6.1
    No I have not tried silent installation yet.
    I can't find any installer.log but below is the output from stderr.log:

    Tue Jan 07 09:51:44 NZDT 2020
    Free Memory: 9112 kB
    Total Memory: 16384 kB

    No Arguments

    java.class.path:
    /tmp/install.dir.98134/InstallerData
    /tmp/install.dir.98134/InstallerData/installer.zip

    ZGUtil.CLASS_PATH:
    /tmp/install.dir.98134/InstallerData
    /tmp/install.dir.98134/InstallerData/installer.zip

    sun.boot.class.path:

    java.ext.dirs:

    java.version == 11.0.5 (Java 1)
    java.vm.name == Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM
    java.vm.vendor == Oracle Corporation
    java.vm.version == 11.0.5+10-LTS
    java.vm.specification.name == Java Virtual Machine Specification
    java.vm.specification.vendor == Oracle Corporation
    java.vm.specification.version == 11
    java.specification.name == Java Platform API Specification
    java.specification.vendor == Oracle Corporation
    java.specification.version == 11
    java.vendor == Oracle Corporation
    java.vendor.url == http://java.oracle.com/
    java.class.version == 55.0
    java.library.path == /usr/java/packages/lib:/usr/lib64:/lib64:/lib:/usr/lib
    java.compiler == null
    java.home == /u01/app/java/jdk-11.0.5
    java.io.tmpdir == /tmp
    os.name == Linux
    os.arch == amd64
    os.version == 3.10.0-862.9.1.el7.x86_64
    path.separator == :
    file.separator == /
    file.encoding == UTF-8
    user.name == root
    user.home == /root
    user.dir == /tmp/install.dir.98134
    user.language == en
    user.region == null

    Thanks,
    Niraj kumar

  • I figured out the issue. groupinstall fonts package was missing on RHEL.

Sign In or Register to comment.