I am attempting to create a WorkSpace and set the WorkSpace security to Public, however whatever I attempt to do results in the security being set to Private.
Dim sWorkSpaceSecurity AS String = "Public"
Dim oWorkSpace As IManWorkspace = oDB.CreateWorkspace
Select Case sWorkSpaceSecurity
Case "Public"
oWorkSpace.Profile.SetAttributeByID(imProfileAttributeID.imProfileDefaultSecurity, imSecurityType.imPublic)
Case "Private"
oWorkSpace.Profile.SetAttributeByID(imProfileAttributeID.imProfileDefaultSecurity, imSecurityType.imPrivate)
Case "View"
oWorkSpace.Profile.SetAttributeByID(imProfileAttributeID.imProfileDefaultSecurity, imSecurityType.imView)
Case Else
oWorkSpace.Profile.SetAttributeByID(imProfileAttributeID.imProfileDefaultSecurity, imSecurityType.imPublic)
End Select
Dim oRes As IManProfileUpdateResult = oWorkSpace.UpdateAllWithResults(sUploadPath)
Select Case sWorkSpaceSecurity
Case "Public"
oWorkSpace.Security.DefaultVisibility = imSecurityType.imPublic
Case "Private"
Case "View"
Case Else
End Select
What I am wanting to do is allow the creator to select from a drop list the default security of the WorkSpace (all sub-folders when created are set to Inherit by default), for my testing I am using Public security but this isnt working at all.
The template WorkSpace I am using has a Default Security of Public, so I am not sure where the Private is coming from.